Individuele behandelingen

Vanuit een holistische visie (lichaam en geest zijn één geheel) kijk ik naar jouw klachten. Mijn uitgangspunt hierbij is dat alles energie is en in verbinding staat met elkaar. Een goed stromende levensenergie is essentieel voor een vitaal en gezond leven. Als jouw levensenergie namelijk niet goed stroomt ontstaan er blokkades die voor problemen zorgen.
Oorzaken van blokkades kunnen zijn:

  • Stress (privé en/of werk gerelateerd).
  • Zwaar lichamelijk werk.
  • Sport.
  • Ongezonde leefstijl.
  • Onverwerkte emoties.
  • Oude denk- en gedragspatronen en /of bepaalde overtuigingen.

Tijdens het intakegesprek bespreek ik met jou je hulpvraag en het doel wat je met de behandeling wilt bereiken. Vervolgens voel en kijk ik wat jij nodig hebt en welke vorm(en) ik daarvoor gebruik. Over het algemeen genomen is dit een mix van diverse methodes.

Gedurende de behandeling zal ik aandacht geven aan de symptomen en ook aan de oorzaak van de blokkade. Hierdoor draag ik bij tot het herstellen en harmoniseren van je energiestroom op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Ook het ontwikkelen van zelfbewustzijn is hierbij belangrijk, zodat je inzicht krijgt in je eigen gedrag, over hoe je in het leven staat en wat de invloed daarvan is op jouw leven.

Methodes die mogelijk zijn:

Buiten sessie:

Tijdens een wandeling gebruik ik de natuur om je bewust te laten worden wat er binnen bij jou speelt. Door je te verbinden met de natuur, nieuwsgierig te zijn, te kijken en voelen ontvouwen de antwoorden zich en kan verandering op een natuurlijke wijze plaatsvinden.

Qigong healing:

Bij een healing gebruik ik de Universele energie om blokkades in jou op te ruimen zodat je energie weer vrij kan gaan stromen. Je kan het zien als een soort massage in jouw energie. Daarnaast leer ik je oefeningen waarmee je ook zelf deze helende energie door je lichaam kan sturen.

Fysieke energetische massage (ontspannings-, voetreflex- en/of tuinamassage, cupping en guasha):

Op zowel fysiek als energetisch niveau zal ik spieren, spiergroepen, reflexzones, energiebanen en specifieke punten behandelen en activeren, de doorbloeding stimuleren en zo de afvoer van afvalstoffen bevorderen.

Ademtherapie:

Door heel bewust te ademen kom je in contact met jezelf en worden onderdrukte gevoelens voelbaar. Tijdens een ademsessie help ik je door blokkades heen te ademen en daarmee oude pijn te helen. Je ademt uit wat je niet meer dient, vult jezelf op met nieuwe levensenergie en creëert zo rust en ontspanning in je lichaam.

Systemisch werk:

Een mooie manier om inzicht te krijgen in specifieke thema’s, je kijkt naar het grotere geheel achter een vraag of probleem. Door het inzetten van tools kan je jouw patronen en/of valkuilen helder maken, ontdekken waar het mee gelinkt is en vervolgens transformeren. Zo creëer je balans in jouw systeem.

Emotional Freedom Technique (EFT):

Op een aantal energiebaan punten op gezicht en romp wordt er geklopt en gelijktijdig korte zinnen herhaald die gekoppeld zijn aan het probleem. Hierdoor wordt de emotionele lading van herinneringen en lichamelijke pijnen geneutraliseerd, waardoor er een positieve verandering plaatsvindt.

Mijn behandeling draagt bij aan:

Tarieven:

45 minuten € 45,–
60 minuten € 55,–
75 minuten € 70,–
90 minuten € 85,–

Ervaring van mijn klanten

Zowel de groeps- als individuele sessies ervaar ik altijd weer als waardevol. Ik zie die sessies als cadeaus voor mijzelf en tegelijkertijd als een soort mentale/energetische onderhoudsbeurten. Mariët helpt bij het laten stromen van de energie door middel van oefeningen en vragen. Dat werkt helend en is zeer aan te raden!

Laura

Ik kom al een paar jaar bij Mariët en kijk er altijd naar uit. Ik voel me welkom en de ontvangst is warm en ook professioneel. De behandelruimte is nieuw, mooi ingericht en licht met een ruim uitzicht. Ik noem de massage altijd massage +. Dit omdat het ook een spirituele reis wordt. Als ik ergens klachten heb weet Mariët ook altijd net de onderliggende oorzaak aan te roeren. Ik voel dat Mariët precies dat geeft wat ik op dat moment nodig heb en ook dat zegt waar ik op dat moment tegenaanloop. Vandaar de massage +. De massage is niet altijd pijnloos maar ik kom zo wel van mijn klachten af. Dus een lichamelijke en mentale boost en een aanrader voor eenieder.

Erna

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij:
06-44 42 43 36

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in de privacyverklaring.

Scroll naar top