Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Mariët Bakker en in 2013 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. Gestart als massagepraktijk en ondertussen gegroeid naar een praktijk waarin ik lichaams- en energiewerk combineer.

Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd en ben ik mij steeds verder blijven ontwikkelen. Dit heeft mij vele inzichten gegeven in mijzelf en gezorgd voor persoonlijke groei. Hierdoor heb ik ook helder gekregen dat ik wil bijdragen aan jou algehele welzijn. Bij een combinatie van lichaams- en energiewerk gaat het naast het laten stromen van levensenergie (waardoor blokkades opgeheven kunnen worden) en het in balans brengen van lichaam en geest ook om creëren van bewustzijn. Bewustzijn over hoe jij in het leven staat, hoe je met jezelf omgaat en hoe dat ten grondslag kan liggen aan jouw fysieke en/of mentale klacht/ongemak. Toen ik dit namelijk bij mijzelf inzag en er mee aan de slag ging zorgde dat voor verandering in mijn leven. Ik ging weer voelen en luisteren naar signalen van mijn lichaam, leerde beter voor mijzelf te zorgen en vriendelijker voor mijzelf te zijn. Ik ontdekte wie ik echt ben en hervond mijn liefde en kracht. Het maakte mijn leven zoveel rijker en doet dat nu nog!
Vanuit mijn eigen leerproces en ervaring begeleid en ondersteun ik jou graag op jouw weg. Op weg naar een gezond, vitaal en vrij leven.

cropped-Kleur-Body-Soul-homewebsite-e1546343236182

In mijn logo is een roze lotusbloem verwerkt, de betekenis van deze bloem geeft heel goed weer wat mijn missie is en waar ik naar streef met mijn behandelingen.
De groei van deze bloem wordt namelijk ook wel gezien als menselijke groei. De lotus groeit met zijn wortels vanuit de modderige ondergrond (onbewust leven) via een lange steel (levenspad) door het water heen naar het licht waar zij haar schoonheid laat zien in de geopende bloem (bewust leven). De roze kleur staat voor puurheid en de ware ziel van een individu.

Met oog voor ieder individu en zijn/haar eigen puurheid wil ik met mijn behandelingen in mijn sfeervolle en rustige ruimte een bijdrage leveren aan jou groei en welzijn, zodat je innerlijk en uiterlijk kan stralen!

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Opleidingen/cursussen:

 • Reiki 1 en 2, Academ 2012
 • Ontspanningsmassage, ATS opleidingen 2013
 • Cupping, ATS opleidingen 2013
 • Guasha, ATS opleidingen 2013
 • Voetreflexmassage, ATS opleidingen 2014
 • Module Systemisch werk, Academ 2014
 • Module Ademtherapie, Academ 2016
 • Medisch Qigong Practioner, Academ 2017
 • Zen Tuina massage, Reb Your Body 2018
 • Emotional Freedom Technique, Horizon massageopleidingen 2019
 • Medisch Qigong Therapeut, Academ 2021

Regelmatig neem ik deel aan trainingen, workshops en retraites om met mijn eigen proces bezig te zijn en mij te blijven ontwikkelen en verdiepen in mijzelf. De leermomenten en ervaringen hieruit kan ik vervolgens weer meenemen in het werken met jou.

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij:
06-44 42 43 36

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in de privacyverklaring.

Scroll naar top