Workshops

"Een ontmoeting met jezelf".

Deze dag staat in het teken van de weg naar binnen, uit de doe modus komen en het stille door je heen laten gaan. In verbinding met jezelf jouw schatten ontdekken, gewoon door in het moment aanwezig te zijn. Voelen waar het nog ergens schuurt of wat niet meer kloppend is voor jou. Misschien wil je meer in waarheid naar buiten treden, maskers afzetten, laten zien wie je echt bent. Diep van binnen ontdekken waar nog liefde doorheen mag stromen, daar waar het nog niet zo gemakkelijk kan. Jezelf meer vrij maken in wat nog verdicht is en diepe tevredenheid voelen, heel integer en transparant met jou.
Deze dag geef ik samen met Karin voor een kleine groep ( maximaal 7) deelnemers. Wij werken lichaamsgericht en bieden een bedding waar je ten diepste kan landen met alles wat zich aandient.
Ondersteund door de natuur, Qigong, ademhalingsoefeningen, muziek, dans en stille momenten begeleiden we jou deze dag liefdevol om je te verbinden met de stilte in jou en de flow van jouw innerlijke natuur.
Lichtheid, vreugde en in het nu zijn, zijn daarbij onze kernwaarden.

Wij bieden een op de groep afgestemd programma, waarbij de invulling van de dag steeds anders is. Meerdere keren deelnemen aan deze workshop is dus heel goed mogelijk.

Wij verheugen ons jou te ontmoeten.

Voor wie:

Wat brengt het jou:

Informatie:

Wanneer: Zaterdag 7 januari 2023.
Tijd: 9.30 uur tot 18.30 uur.
Waar: Praktijkruimte Body & Soul Heiloo, Hoogeweg 9-b Heiloo.
Lunch: We gebruiken samen een pot-luck maaltijd. Neem hier zelf iets  voor mee om te delen met elkaar. Wij zorgen voor koffie, thee, lekkers, soep en stokbrood.
Investering: € 140,– (voor studenten € 70,–)

Voor aanmelden, vragen en meer informatie kun je het contactformulier invullen of ons telefonisch benaderen.

Mariët Bakker, 06-44424336.
Karin Beerens, 06-12315663.

Tweedaagse: "Voel de kracht van verstillen".

Mooi mens,

Ben je de laatste tijd in het bos geweest? Heb je geluisterd naar het gezang van de vogels? Of heb je een dag aan zee doorgebracht, terwijl je zachtjes je tenen in het zand groef en je luisterde naar de golven die op het strand rolden? Als je geen van beide in de buurt hebt, heb je dan naar de wind geluisterd die de bladeren van de bomen streelt?
Je ware aard is om in flow te zijn met de natuur.
Het geeft je energie om je te verbinden met de natuur en hier stil mee te zijn. Het stille door je heen laten gaan en uit de doe modus te komen in het ‘niet doen’. Niet doen is iets héél anders dan niets doen. In dit laatste geval doe je gewoon niets en dan gebeurt er niet zoveel. Maar het verrassende van ‘niet-doen’ is dat het vaak leidt tot actie. Alleen dan op een manier zoals een kind of een dier doet: puur, spontaan, vanzelf en zonder twijfel.
Met de kunst van het ‘niet-doen’ kan het leven weer die wonderbaarlijke glans krijgen die je kan zien bij kinderen. Stel je eens voor, je dagelijks leven vol verwondering en kansen vanuit teruggevonden onschuld en speelsheid. 

 

Samen met Karin geef ik een heerlijk stil weekend. Dit maakt de balans op in jezelf. Fases van actie en ontspanning, van geven en ontvangen en van doen en niet-doen. Twee tegenpolen een plek geven, zodat in het midden iets anders kan ontstaan. Ondersteund door Qigong, meditatie, ademhalingsoefeningen, muziek, dans en stilte momenten begeleiden wij jou deze dagen liefdevol om je te verbinden met de stilte in jou en de flow van jouw innerlijke natuur. Lichtheid, vreugde en in het nu zijn, zijn daarbij onze kernwaarden.

Wij verheugen ons jou te ontmoeten.

Informatie:

Wanneer: 3 en 4 september.
Tijd: 10.00 uur tot 17.30 uur en 9.00 uur tot 15.30 uur.
Waar: Praktijkruimte Body & Soul, Hoogeweg 9-b Heiloo.
Lunch: We gebruiken samen een pot-luck maaltijd. Neem hier zelf iets lekkers voor mee om te delen met elkaar. Wij zorgen voor koffie, thee, lekkers en soep.
Investering: € 250,– voor 2 dagen.

Voor aanmelden, vragen, en meer informatie: 

Mariët Bakker, info@bodyandsoulheiloo.nl, 06-44424336.
Karin Beerens, karinbeerens66@gmail.com, 06-12315663.

Belevingsdag:

Door naar binnen te keren, te voelen en ervaren in jezelf krijg je inzicht in jouw manier van leven, patronen die daarmee verbonden zijn en word je bewust van hetgeen jou juist wel of niet meer dient. Ballast geef je vrij zodat je energie kan gaan stromen en je verbinding maakt met jezelf, jouw kracht en liefde.
Doordat ik werk met een divers aanbod zoals Qigong oefeningen, meditatie, visualisatie, ademwerk, rituelen, muziek, rust en stilte momenten heeft een belevingsdag een afwisselend programma.
Vanuit een veilige en liefdevolle bedding zal ik jou begeleiden en inspireren. Je leert jezelf te dragen en verantwoording te nemen voor je eigen ontwikkeling tijdens deze innerlijke reis.

Wanneer: Nog geen data bekend.
Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur.
Waar: Praktijkruimte Body & Soul Heiloo, Hoogeweg 9-b.
Lunch: We gebruiken samen een pot-luck maaltijd. Neem hier zelf iets voor mee om te delen met elkaar. Ik zorg voor koffie, thee, lekkers, soep en stokbrood.
Investering: € 95,00 

Ervaring van mijn klanten

Sinds 2014 ben ik fan van Mariët, van Body & Soul. Eerst alleen voor heerlijke massages, maar al heel snel ook op het pad van bewustwording door de Qigong en workshops. Daarvoor heb ik mij nooit gerealiseerd dat stress en emoties opgeslagen worden als pijn in je lichaam. Door die pijnklachten en de inzichten erover tijdens de Qigong en workshops heb ik weer de sleutel tot groei en heling gevonden.

Marjon

Ik heb een 3-daagse workshop voor vrouwen gevolgd bij Mariët en Karin in 2020. Dit was verdeeld in eerst 2 dagen en later nog 1 dag. Het was voor mij een hele fijne, intense en soms confronterend ervaring om dichter bij mijn vrouw zijn te komen. Dit zowel lichamelijk als in mijn bewustzijn. De dagen waren heel praktisch opgezet in een veilige, liefdevolle omgeving en comfortabele trainingsruimte. De ondersteuning van zowel Mariët als Karin was heel goed en ze vullen elkaar aan met ieder hun eigen ervaring en kwaliteiten. Tenslotte was de lunch en versnapering tussendoor heerlijk. Voor mij waren dit echte verwendagen voor mezelf!

Linda

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij:
06-44 42 43 36

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in de privacyverklaring.

Scroll naar top