Workshops

Belevingsdagen voor vrouwen: “Zijn wie je bent”.

In deze nieuwe jaartraining voor vrouwen leer je te gaan staan voor jezelf, te leven vanuit je hart en de relatie met jou en je vrouwelijke kracht te verdiepen.
Als jij je verbonden voelt met je bron, leert te zijn met alle aspecten van jezelf en onvoorwaardelijk van jezelf houdt kan liefde, vertrouwen, wijsheid, vreugde, creativiteit en gevoel vrij stromen. Je ervaart dan balans en harmonie in je dagelijks leven.
Wij, Karin en Mariët hebben ruime ervaring met vrouwen- en lichaamswerk en bieden verschillende methodes aan zoals: Qigong, meditatie, visualisatie, ademwerk, rituelen, muziek en dans.
Gedurende deze dagen word je door ons liefdevol ondersteund en begeleid zodat jij in alle veiligheid kan openen en ontdekken.

Wil jij:

Meld je nu aan!
Wij verheugen ons erop jou te ontmoeten en met je mee te lopen gedurende dit traject.

Wanneer: Momenteel is dit traject gaande. Heb je interesse? Meld je alvast aan voor volgend jaar, data volgen later.

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.

Waar: Praktijkruimte Body & Soul Heiloo, Hoogeweg 9-b Heiloo.

Investering: € 1080 voor 8 dagen (incl. koffie en thee met lekkers, water en een uitgebreide vegetarische lunch).

Belevingsdag:

Door naar binnen te keren, te voelen en ervaren in jezelf krijg je inzicht in jouw manier van leven, patronen die daarmee verbonden zijn en word je bewust van hetgeen jou juist wel of niet meer dient. Ballast geef je vrij zodat je energie kan gaan stromen en je verbinding maakt met jezelf, jouw kracht en liefde.
Doordat ik werk met een divers aanbod zoals Qigong oefeningen, meditatie, visualisatie, ademwerk, rituelen, muziek, rust en stilte momenten heeft een belevingsdag een afwisselend programma.
Vanuit een veilige en liefdevolle bedding zal ik jou begeleiden en inspireren. Je leert jezelf te dragen en verantwoording te nemen voor je eigen ontwikkeling tijdens deze innerlijke reis.

Waar: Praktijkruimte Body & Soul Heiloo, Hoogeweg 9-b.

Wanneer: Nog geen data bekend.

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur.

Investering: € 80,00 (inclusief koffie/thee, fruit en soep).

 

Ervaring van mijn klanten

Sinds 2014 ben ik fan van Mariët, van Body & Soul. Eerst alleen voor heerlijke massages, maar al heel snel ook op het pad van bewustwording door de Qigong en workshops. Daarvoor heb ik mij nooit gerealiseerd dat stress en emoties opgeslagen worden als pijn in je lichaam. Door die pijnklachten en de inzichten erover tijdens de Qigong en workshops heb ik weer de sleutel tot groei en heling gevonden.

Marjon

Ik heb een 3-daagse workshop voor vrouwen gevolgd bij Mariët en Karin in 2020. Dit was verdeeld in eerst 2 dagen en later nog 1 dag. Het was voor mij een hele fijne, intense en soms confronterend ervaring om dichter bij mijn vrouw zijn te komen. Dit zowel lichamelijk als in mijn bewustzijn. De dagen waren heel praktisch opgezet in een veilige, liefdevolle omgeving en comfortabele trainingsruimte. De ondersteuning van zowel Mariët als Karin was heel goed en ze vullen elkaar aan met ieder hun eigen ervaring en kwaliteiten. Tenslotte was de lunch en versnapering tussendoor heerlijk. Voor mij waren dit echte verwendagen voor mezelf!

Linda

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij:
06-44 42 43 36

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in de privacyverklaring.

Scroll naar top