Workshops

Traject voor vrouwen: “Zijn wie je bent”.

Tijdens dit mooie traject voor vrouwen ga je op ontdekkingstocht in jezelf waar je een reis maakt langs 3 belangrijke fases van je leven. Fases die jou gevormd hebben en waar je (wellicht) onbewust in aanpassing bent gegaan. Die nu nog bepalen hoe jij je leven leeft, terwijl dat eigenlijk niet meer voegt. Elk weekend besteden we aandacht aan een andere fase en komen achtereenvolgens het magische kind, de puber en volwassen vrouw aan bod.
Dit traject geef ik samen met Karin, wij werken lichaamsgericht en bieden een op de groep afgestemd programma waar we gebruik maken van verschillende methodes zoals: Qigong, meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, rituelen, muziek en dans. Lichtheid, vreugde en in het nu zijn, zijn daarbij onze kernwaarden.
Liefdevol zullen wij je ondersteunen en begeleiden zodat jij in alle veiligheid kan zakken in je bekken om te voelen, ontdekken, openen en tot volle bloei te komen.

Op zaterdag 9 juli a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur is er een introductie dag gericht op dit traject. Een dag voor jou om kennis te maken en te ervaren. Investering: €125.

Voor wie:

Wat brengt het jou:

Informatie:

Wanneer: Start voorjaar 2023, verdeeld over 3 weekenden.
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.
Waar: Praktijkruimte Body & Soul Heiloo, Hoogeweg 9-b Heiloo.
Lunch: We gebruiken samen een pot-luck maaltijd. Neem hier zelf iets lekkers voor mee om te delen met elkaar. Wij zorgen voor koffie, thee, lekkers en soep.
Investering: € 750,– voor 6 dagen (gespreid betalen mogelijk).

Lijkt het je wat om aan dit traject deel te nemen en heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee.

Mariët Bakker, info@bodyandsoulheiloo.nl, 06-44424336.
Karin Beerens, karinbeerens66@gmail.com, 06-12315663.

Wij verheugen ons jou te ontmoeten en met je mee te lopen gedurende dit traject.

Verdieping voor vrouwen: “Zijn wie je bent”.

Tijdens deze drie dagen verdiep je de ontdekkingstocht in jezelf. Eenmaal de weg naar binnen maak je de beweging naar het midden van het midden.
Daar waar jij je pure zelf ontmoet, helemaal thuiskomt in wie je werkelijk bent, herkent wat je niet bent en samenvalt met jouw bron.
Deze verdieping geef ik samen met Karin, wij werken lichaamsgericht en bieden een op de groep afgestemd programma waar we gebruik maken van verschillende methodes zoals: Qigong, meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, rituelen, muziek en dans. Lichtheid, vreugde en in het nu zijn, zijn daarbij onze kernwaarden.
Liefdevol zullen wij je ondersteunen en begeleiden waardoor jij helemaal kan zijn wie je bent in jouw zachte, krachtige bedding.

Voor wie:

Wat brengt het jou:

Informatie:

Wanneer: 29, 30 april en 1 mei 2022.
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.
Waar: Praktijkruimte Body & Soul Heiloo, Hoogeweg 9-b Heiloo.
Lunch: We gebruiken samen een pot-luck maaltijd. Neem hier zelf iets lekkers voor mee om te delen met elkaar. Wij zorgen voor koffie, thee, lekkers en soep.
Investering: € 375,– voor 3 dagen.

Wil je deelnemen en vraag je je af of deze dagen aansluiten
bij jou? Neem dan contact met ons op, we kijken graag met je mee.

Voor vragen, meer informatie en aanmelden: 

Mariët Bakker, info@bodyandsoulheiloo.nl, 06-44424336.
Karin Beerens, karinbeerens66@gmail.com, 06-12315663.

Wij verheugen ons jou te ontmoeten.

Belevingsdag:

Door naar binnen te keren, te voelen en ervaren in jezelf krijg je inzicht in jouw manier van leven, patronen die daarmee verbonden zijn en word je bewust van hetgeen jou juist wel of niet meer dient. Ballast geef je vrij zodat je energie kan gaan stromen en je verbinding maakt met jezelf, jouw kracht en liefde.
Doordat ik werk met een divers aanbod zoals Qigong oefeningen, meditatie, visualisatie, ademwerk, rituelen, muziek, rust en stilte momenten heeft een belevingsdag een afwisselend programma.
Vanuit een veilige en liefdevolle bedding zal ik jou begeleiden en inspireren. Je leert jezelf te dragen en verantwoording te nemen voor je eigen ontwikkeling tijdens deze innerlijke reis.

Waar: Praktijkruimte Body & Soul Heiloo, Hoogeweg 9-b.

Wanneer: Nog geen data bekend.

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur.

Investering: € 95,00 (inclusief koffie/thee, fruit en soep).

Ervaring van mijn klanten

Sinds 2014 ben ik fan van Mariët, van Body & Soul. Eerst alleen voor heerlijke massages, maar al heel snel ook op het pad van bewustwording door de Qigong en workshops. Daarvoor heb ik mij nooit gerealiseerd dat stress en emoties opgeslagen worden als pijn in je lichaam. Door die pijnklachten en de inzichten erover tijdens de Qigong en workshops heb ik weer de sleutel tot groei en heling gevonden.

Marjon

Ik heb een 3-daagse workshop voor vrouwen gevolgd bij Mariët en Karin in 2020. Dit was verdeeld in eerst 2 dagen en later nog 1 dag. Het was voor mij een hele fijne, intense en soms confronterend ervaring om dichter bij mijn vrouw zijn te komen. Dit zowel lichamelijk als in mijn bewustzijn. De dagen waren heel praktisch opgezet in een veilige, liefdevolle omgeving en comfortabele trainingsruimte. De ondersteuning van zowel Mariët als Karin was heel goed en ze vullen elkaar aan met ieder hun eigen ervaring en kwaliteiten. Tenslotte was de lunch en versnapering tussendoor heerlijk. Voor mij waren dit echte verwendagen voor mezelf!

Linda

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij:
06-44 42 43 36

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in de privacyverklaring.

Scroll naar top